Webinar: Polder tegen de crisis

Locatie / WEBINAR

Op donderdagavond 4 juni om 20.00 uur organiseert de Vereniging voor Arbeidsrecht een nieuw webinar genaamd "Polder tegen de crisis". Vraagt u zich ook af op welke manier sociale partners betrokken zijn bij de huidige maatregelen van het kabinet? En wat doen werkgevers- en werknemersorganisaties eigenlijk om de economie draaiende te houden en Nederland veilig te laten werken? Waar overleggen zij over en wat denken zij dat de grootste uitdagingen nu en in de toekomst zijn? Kunnen zij eigenlijk zelf wel een beetje fijn thuiswerken? En wat heeft de polder nog meer voor de arbeidsmarkt in petto?

Bij dit webinar heeft u een unieke kans om onder leiding van onze eigen Ruben Houweling te luisteren naar en vragen te stellen aan twee van de hoofdrolspelers aan tafel bij de Stichting van de Arbeid: Zakaria Boufangacha (arbeidsvoorwaardencoördinator) van FNV en Raymond Puts (algemeen directeur) van AWVN.

Wij begroeten jullie graag op donderdag 4 juni online.

Met vriendelijke groet,
Prof.mr.dr. Ruben Houweling